peter fastre level 27

Vier Limburgers groeien harder dan kool

Deloitte België publiceert vandaag de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België. Aan één van hen wordt op 14 november de Technology Fast 50 Award overhandigd. Bij de kanshebbers zijn ook 4 Limburgse ondernemingen:

Arkite (Genk) is intussen alom gekend. Het bedrijf ontwikkelt technologie die de veiligheid en de efficiëntie bij productieprocessen verhoogt. Mocht Arkite winnen moeten ze allicht een nieuwe prijzenkast aanschaffen, want de afgelopen jaren stonden ze meer op een podium dan aan hun bureau…

Flexmail (Genk) is het bedrijf dat destijds werd opgericht en grootgemaakt door Jacqueline Mahieux en Etienne Colla. Nu de toepassing voor e-mailmarketing is gefusioneerd met soortgenoot Addemar, schiet het volume door het dak.

Level27 (Bilzen) is de onderneming van Peter Fastré (foto). De focus van Level27 ligt op het aanbieden van hostingoplossingen op maat. Het bedrijf telt momenteel 10 mensen, maar wil over 3 jaar de mondjes vullen van 25 collega’s.

NrgFin (Herk-de-Stad) is het bedrijf dat uit big data nuttige, direct toepasbare informatie filtert. Bedrijven krijgen op vlak van financiën, marketing, hr en andere domeinen, glasheldere rapporten om hun strategie op te baseren.

Eén van deze vier naar de overwinning stemmen? Dat gaat helaas niet… Het zijn puur de cijfers die bepalen wie met de award naar huis gaat.