Nieuws Limburg Vier miljoen likes voor kleedje van Lummense ontwerpster

Vier miljoen likes voor kleedje van Lummense ontwerpster

Vier miljoen likes voor kleedje van Lummense ontwerpster

Als je kleedje wordt gekocht door Kylie Jenner, mag je zeker zijn van internationale belangstelling. Maar als halfzus Kim Kardashian dan ook nog eens de foto gaat delen, is het hek helemaal van de dam. Het overkomt de Lummense ontwerpster Caroline Bosmans, die intussen al 4 miljoen likes heeft ontvangen voor de foto van Kardashian.

Stormi Webster is de driejarige dochter van de Amerikaanse realityster en zakenvrouw Kylie Jenner en rapper Travis Scott. Het meisje heeft een jurkje gekregen van haar mama, uit de collectie van (CRLNBSMNS), het label van de Lummense Caroline Bosmans. De halfzus van de mama, Kim Kardashian, deelde maandag de foto van haar nichtje in het metaalgroene kleedje, wat intussen goed is voor bijna 4 miljoen likes op Instagram. Het Limburgse ontwerp, met spaghettibandjes en gestikte regenboogjes, valt duidelijk in de smaak…

Het jurkje op de foto (Stormi staat links), komt uit de capsulecollectie van 20-21 en is momenteel nog verkrijgbaar via de officiële website voor 210 euro.Een rokje met dezelfde groene regenboogjes is te koop voor 67,50 euro via de webshop van Les Belges.

Of het de wereld van Caroline Bosmans gaat veranderen, zal nog moeten blijken. De Lummense mama van vier heeft een passie voor kinderkleding. Nadat ze in 2013 afstudeerde aan de Kunstacademie SASK, richtte ze meteen onder haar eigen naam haar eigen label op. Ze creëert niet-seizoensgebonden uniseks kleding , die qua design opvalt door grafische accenten en hier en daar een vleugje humor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.