Nieuws Limburg Vikings kapen HR-prijs van Voka weg

Vikings kapen HR-prijs van Voka weg

Vikings kapen HR-prijs van Voka weg

11222547_10153401796254580_3437839312201539517_oVikingCo, de nieuwe naam voor Mobile Vikings uit Hasselt, heeft dinsdagnamiddag de HR Award van Voka Limburg gekregen. Dit gebeurde tijdens de Dag van HRM, die in Kinepolis werd georganiseerd. Met deze prijs wordt een organisatie bekroond die het afgelopen jaar trendsetter is geweest in innovatief personeelsbeleid. Anders dan in voorgaande jaren werd niet de HR-manager, maar het hele bedrijf gelauwerd.

Telecomoperator VikingCo ging dus met de hoogste eer aan de haal. Uit het juryverslag leren we dat “VikingcCo HR ziet als een business partner. Het beleid wordt 1 op 1 gelinkt met de bedrijfsvisie, -missie en -waarden. De organisatie ziet de waarde van hun mensen in zet hen graag centraal. Het is een organisatie met mensen die initiatief durven nemen en hun verantwoordelijk opnemen. VikingCo creëert voor hun werknemers de nodige ruimte voor autonomie, flexibiliteit en creativiteit. Een model met zelfsturende teams en projectcirkels. Geen hiërarchie, maar gelijkwaardigheid…” Dat verdient een bloemetje!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.