Vishandel Vlijtingen

Vis in Vlijtingen: past in kraam voor iedereen

Voortaan kunnen liefhebbers van verse visproducten op vrijdag en zaterdag terecht bij de nieuwe viskraam van De Vis Factorij op de parking van Levenstond Seafood in Vlijtingen. Een gevolg van de overname die Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond zopas deden bij vishandel Arijs in Herentals.

Wie dagverse vis en visproducten wil zoals zalm, kabeljauw, tonijn, pladijs, tong... of verse Goudmerk of Jumbomosselen en andere schaal- en schelpdieren, kan voortaan elke vrijdag en zaterdag in Vlijtingen terecht. Daar opent De Vis Factorij een viskraam waar, naast verse vis, ook vers bereide visgerechten te verkrijgen zijn.

De Vis Factorij is een voortzetting van Vishandel Arijs die onlangs failliet ging en door drie investeerders werd overgenomen. Naast Levenstond Seafood stapte Agora Culinair en een derde partner mee in het verhaal.

“We geloven sterk in de particuliere handel”, zeggen de nieuwe eigenaars. “De consument is sterk bezig met voeding en toont groeiende interesse voor professioneel advies en professionele producten zoals verse kwaliteitsvis, topservice en vakkundig advies.”

De Vis Factorij is elke vrijdag van 9 tot 18 uur en elke zaterdag van 9 tot 14 uur te vinden op de parking van Levenstond Seafood aan de Allewijweg in Vlijtingen.

Auteur: Eddy Vandoren