Ambiorixwinnaars-300×199-1

VKW Limburg blaast 75 kaarsjes uit

Op 4 februari 1936 werd de Limburgse tak van - toen nog – het Algemeen Christelijk Verbond van Werkgevers boven de doopvont gehouden. Daarmee was VKW Limburg geboren. De werkgeversorganistie heeft ervoor gekozen om dit lustrum niet te vieren door zichzelf in de kijker te plaatsen, maar wil een eerbetoon houden voor alle Limburgse bedrijven die in die 75 jaar onze provincie hebben uitgebouwd tot een welvarende regio.

Als exponent hiervan werden alvast de 21 winnaars van de prestigieuze Ambiorix-prijs ontvangen door gouverneur Herman Reynders in zijn ambtwoning. Er zal verder aandacht worden besteed aan dit jubileum op de jaarvergadering van maandag 26 september 2011 in het Cultuurcentrum Hasselt.

“Dwars door alle conjunctuurschommelingen heen maakt VKW Limburg zich al die jaren sterk als een solide partner voor bedrijven en een ervaren ‘compagnon de route’ voor de beslissingsnemers," zegt voorzitter Luc Cardinaels. "Elke dag zet VKW Limburg met plezier de schouders onder zijn ongelooflijk boeiende opdracht: het versterken van ondernemen. Door als belangenverdediger een krachtige stem te vormen als voortrekker in belangrijke Limburgse dossiers. En door als ontmoetingsplaats een uniek platform voor netwerking en ervaringsuitwisseling te bieden aan eindbeslissers van middelgrote en grote Limburgse ondernemingen. Ondernemen versterkt Limburg. En VKW Limburg versterkt ondernemen. Al 75 jaar.”