Nieuws Limburg Vlaams geld voor 9 Limburgse logiesuitbaters

Vlaams geld voor 9 Limburgse logiesuitbaters

Vlaams geld voor 9 Limburgse logiesuitbaters

MolenheideVlaams minister van Toerisme Ben Weyts heeft 217.662 euro subsidies vrijgemaakt voor 9 Limburgse logiesverstrekkers. Het gaat om steun die gebruikt zal worden om de infrastructuur kind- en familievriendelijker te maken. “Ik geef toeristische ondernemers die willen investeren een duwtje in de rug,” zegt Weyts. “Zo versterken we het aanbod en maken we een vakantie in Limburg nog aantrekkelijker.”

Met de middelen komt er onder meer een speelterrein met speeltoestellen in camping Goolderheide in Bocholt en in vakantiewoning Sauna Cottage in Diepenbeek. Op de camping Blauwe Meer in Lommel wordt geïnvesteerd in een binnenspeelterrein en binnenzwembad en op camping Natuurlijk Limburg in Voeren worden familiechalets gebouwd. Het geld voor ’t Maanhof in Gingelom dient voor familiekamers. Ook in het M Hotel in Genk, Molenheide in Houthalen-Helchteren (foto), De Spaanjerd in Kinrooi en Narvik Homeparc in Zutendaal zal de subsidie gebruikt worden om meer gezinnen met kinderen aan te trekken.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.