Nieuws Limburg Vliegen brengt ondernemers over grens samen

Vliegen brengt ondernemers over grens samen

Vliegen brengt ondernemers over grens samen

Hoewel een cirkel rondom ieder Limburgs bedrijf de potentiële klantenkring tot over de grenzen zou brengen, lijkt het vaak alsof de landsgrenzen een fysieke barrière vormen om te ondernemen. Onterecht, vindt Armand Vliegen van Grenzeloos Ondernemen. Hij timmert dan ook al jaren aan de weg om Belgen naar Nederland te lokken en andersom.

sef vergoossenEen volgend initiatief om de onderlinge business te bevorderen, is het mini-symposium op 3 december in de Cristal Arena van KRC Genk. “We hebben onder meer Sef Vergoossen (foto), de voormalige trainer van KRC Genk weten te strikken om te praten over het functioneren aan de andere kant van de grens,” weet Vliegen. “Hij weet als geen ander wat de basisregels zijn om succes te hebben als je internationaal actief wil zijn.”

Meer info vind je op www.grenzeloosondernemen.eu

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.