Nieuws Limburg Vliegen incasseert sportief en financieel verlies

Vliegen incasseert sportief en financieel verlies

Vliegen incasseert sportief en financieel verlies

Zowat 4 jaar geleden stond de Maaseikse tennisprof Kristof Vliegen nog 30ste op de ATP-wereldranglijst. Sindsdien heeft hij echter niet meer veel sportieve potten gebroken. Vooral door blessureleed zakte Vliegen af naar de 257ste plaats, en dat vertaalt zich (uiteraard) ook in de balans van zijn bedrijf.

In het boekjaar dat eindigde op 30 juni, moest de bvba Kristof Vliegen een verlies incasseren van 32.500 euro. Vliegen had dan ook veel reis- en verblijfskosten, terwijl de winstpremies niet navenant waren. Nochtans heeft de 28-jarige speler in zijn hele carrière al bijna 2 miljoen dollar aan prijzengeld verzameld. Dat vult hij aan met enkele lucratieve sponsorcontracten, waaronder de deal met Kinder Bueno. In afwachting van enkele nieuwe sportieve successen, kwam Kristof Vliegen nog even in het nieuws door zijn relatie met fotomodel Meike Schulte, Playmate van het jaar in 2007.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.