Nieuws Limburg VMB trekt Kristof Meesters aan voor Limburg

VMB trekt Kristof Meesters aan voor Limburg

VMB trekt Kristof Meesters aan voor Limburg

VMB, een nationale organisatie in financiële dienstverlening, heeft Hasselt uitgekozen als locatie om de Limburgse bedrijvenmarkt te gaan bedienen. Vanuit de Research Campus Hasselt zullen Kristof Meesters (ex-Deloitte) en Ingrid Vosch de provinciale vestiging en een satellietkantoor in Neerpelt aansturen.

“Ons bedrijf werd opgericht in 2000 door drie voormalige managers van Arthur Andersen,” legt Kristof Meesters uit. “De hoofdactiviteiten zijn gelijklopend met andere advieskantoren, met name audit, accounting, tax, transaction services, CFO services en financial outsourcing. Waar we het verschil willen maken is in de persoonlijke langetermijnrelatie die we met onze klanten willen opbouwen. Het is in nauwe samenwerking met de klant dat we zijn financieel beheer willen optimaliseren. Vandaar ook dat alle vennoten, net als de andere werknemers, zelf de baan opgaan en actief klantencontacten onderhouden. Op die manier willen we ook in Limburg geleidelijk aan uitgroeien tot een gevestigde waarde.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.