Nieuws Limburg Vogelsanck gaat tegen de vlakte

Vogelsanck gaat tegen de vlakte

Vogelsanck gaat tegen de vlakte

Niet alleen de gekende restaurants Tout Simple en 6 Zinnen sluiten weldra de deuren, ook aan de gekende brasserie De Vogelsanck in de Hasseltse Demerstraat komt over enkele maanden een einde. Guy en dochter Daphnee Vanstraelen kondigen aan dat het gebouw zal worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuw project.

De Vogelsanck, gelegen aan het begin van Demerstraat, is een icoon in Hasselt. Al meer dan 30 jaar komen er vaste klanten en toevallige passanten over de vloer, zowel voor een pintje en koffie, als voor een gerecht uit de betere brasseriekeuken. De specialiteit van het huis zijn de mosselen. De zaak is tevens gekend voor live muziek.

Volgens De Smaak van de Horeca komt er op 2 juli een einde aan De Vogelsanck. Het gebouw wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuw project. De invulling daarvan is nog niet gekend. En zo verdwijnt er andermaal een authentieke horecazaak in het Hasseltse stadscentrum. Gelukkig steken er ook regelmatig nieuwe pareltjes de kop op en blijft het evenwicht goed bewaard…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.