Cathérine Dreesen

Voka Limburg heeft er een directeur bij

Naast gedelegeerd bestuurder Johann Leten en de directeurs Ann Huveners, Johan Grauwels en Kris Claes, maakt Cathérine Dreesen vanaf nu deel uit van het directiecomité bij Voka Limburg. Ze is benoemd tot directeur Internationalisatie en Innovatie, en moet vanuit die functie ondernemingen helpen met hun exportplannen en vernieuwende ideeën.

Cathérine Dreesen (34) studeerde voor handelsingenieur aan de UHasselt. Na eerste werkervaringen bij Meubelen Heylen (Peer) en Konings (Zonhoven) kwam ze in 2007 in dienst bij Voka Limburg. Daar klom ze geleidelijk aan de ladder op, tot nu de trede van het directieniveau is bereikt.

“Internationalisatie en innovatie zijn heel belangrijk voor onze dienstverlening naar onze leden-ondernemingen”, stelt gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “Daarom dat we onze structuur aanpassen en een directeur aanstellen die zich uitsluitend hieraan gaat wijden.
Cathérine kent onze organisatie door en door en zal samen met haar team, bestaande uit 6 personen, onze leden bijstaan tijdens hun stappen in het buitenland en hun innovatieprojecten."