Karin VDV Open VLD

Voka-voorzitter is Meest Verdienstelijke Truienaar

Karin Van De Velde, CEO van Callexcell en voorzitter van Voka Limburg, werd zopas uitgeroepen tot
Meest Verdienstelijke Truienaar. "Wat zij de afgelopen jaren gerealiseerd heeft, is fenomenaal", zegt Hilde Vautmans namens Open Vld Sint-Truiden, de organisator van het concours.

Hilde Vautmans licht de keuze toe: “Dit jaar gaat de prijs niet alleen naar een fantastisch onderneemster, maar ook naar een goede vriendin. Wat Karin Van De Velde de voorbije jaren op Stayen heeft gerealiseerd, is bewonderenswaardig. In 2009 zette ze een sprong in het onbekende, door uit het niets Callexcell op te richten. Karin is deze uitdaging met veel durf en passie aangegaan, wat resulteerde in een echt succesverhaal. Op 10 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot het derde contactcenter van België met bijna 1.000 werknemers én vestigingen in Luik en Maastricht."

"Als kers op de taart voor het vele harde werk, werd Karin onlangs verkozen tot voorzitter van Voka Limburg, en dit als eerste vrouw ooit", aldus nog Vautmans. "Met al haar ervaring ben ik ervan overtuigd dat Karin het fantastisch zal doen en ze onze Limburgse toptalenten, ondernemers en bedrijven op de kaart zal zetten.”