Nieuws Limburg Voor vriendelijkheid moet je bij Mieke zijn

Voor vriendelijkheid moet je bij Mieke zijn

Voor vriendelijkheid moet je bij Mieke zijn

Proxy Delhaize Stevoort, de buurtsupermarkt van Mieke Nickmans en Jan Liefsoens, is verkozen tot de top 3 van meest klantvriendelijke supermarkten in het land.

Elk jaar wordt er een wedstrijd georganiseerd waarbij de klanten mogen aangeven of ze tevreden zijn van hun supermarkt. In de categorie van klantvriendelijkheid mocht Proxy Delhaize Stevoort zich een top 3-plaats toe-eigenen.

“Op een totaal van 234 Proxy Dehaizes is dat een schitterend resultaat”, aldus Mieke Nickmans. “We zijn daar heel fier op. Een prestatie van het hele team, dat zich dag in dag uit inzet om het onze klanten naar hun zin te maken. Het spreekt voor zich dat we deze onderscheiding gepast zullen vieren met al onze medewerkers, zowel studenten, flexijobs als vaste collega’s. En uiteraard mogen we niet vergeten al onze klanten te bedanken die onze service weten te waarderen en dit ook kenbaar hebben gemaakt tijdens deze verkiezing. Top!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.