Nieuws Limburg Voormalig Unizo-voorzitter Ludo Beulen overleden

Voormalig Unizo-voorzitter Ludo Beulen overleden

Voormalig Unizo-voorzitter Ludo Beulen overleden

Ludo Beulen, voormalig zaakvoerder van Houthandel Beulen en 7 jaar lang voorzitter van Unizo Limburg, is zaterdag op 71-jarige leeftijd overleden. Hij wordt herinnerd als een bijzonder charismatisch en aimabel man, die steeds vanuit het compromis de doelstellingen wist te realiseren.

Ludo Beulen wijdde zijn carrière aan de uitbouw van Houthandel Beulen in Hasselt. Hij maakte er een alom gekende en gewaardeerde kmo van, met cliënteel in heel Limburg. In 2007 gaf hij de fakkel als zaakvoerder door aan zijn zoon Koen. Datzelfde jaar volgde hij André Remans op als voorzitter van Unizo Limburg. Met de vastberadenheid die hem kenmerkte, wist hij zijn stempel te drukken op de verdere professionalisering van de zelfstandigenorganisatie. In 2014 gaf hij de voorzittershamer door aan huidig voorzitter Geert Lambrechts. Sindsdien ging hij nog meer dan vroeger, genieten van het leven. Sociale contacten, een etentje onder vrienden, een stukje van de wereld zien en een goed glas wijn konden hem steeds bekoren. Daarnaast was Ludo Beulen een echte familieman, die voor zijn gezin en kleinkinderen vaak in de weer was. Op professioneel vlak realiseerde hij nog diverse immobiliënprojecten.

Maar op 10 februari 2020 kreeg hij de zware diagnose van kanker te verwerken. “Keihard kwam dat binnen”, zei hij enkele maanden later in een interview met Made in Limburg. “Maar ik had me meteen voorgenomen om dit te aanvaarden en de moed niet te laten hangen.” De behandelingen sloegen goed aan en even zag het ernaar uit dat Ludo goed zou genezen. Maar de ziekte liet hem niet los en is hem nu zaterdag fataal geworden.

Ludo Beulen zal worden herinnerd als een goedlachs, aimabel en vastberaden ondernemer en levensgenieter. Een vriend van velen, die zijn kennis, ervaring en sociaal netwerk maximaal benutte ten dienste van anderen. Hij zal zeker hard gemist worden.

De begroeting zal volgende vrijdag plaatsvinden, gevolgd door de uitvaartplechtigheid op zaterdag. De redactie biedt Ludo’s echtgenote Lies, de familieleden, de talrijke vrienden en vele kennissen, een oprechte blijk van medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.