Nieuws Limburg Vriendinnen starten samen sfeerwinkel op

Vriendinnen starten samen sfeerwinkel op

Vriendinnen starten samen sfeerwinkel op

Katrien Lowette en Liesl Snyers zijn twee ondernemende vriendinnen die de krachten bundelen in een nieuwe zaak voor interieur en modeaccessoires. De zaak zal tijdelijk worden geopend in de club Millenium Golf in Paal-Beringen.

Liesl Snyers heeft vorig jaar 2Decorate opgericht, een eigen zaak in interieuradvies, objecten en totale restyling van interieurs. Haar vriendin, Katrien Lowette, heeft een jarenlange ervaring in mode en juwelen. Eerder impulsief namen ze de beslissing om samen een nieuwe zaak op te starten.

Het gaat in eerste instantie om een pop-upconcept met artikelen die voor sfeerbeleving zorgen in de eindejaarsperiode. Interieur- en decoratiestukken, maar ook cadeautjes voor onder de kerstboom. Als locatie werd gekozen voor de Millenium Golf in Beringen, de club die Katrien runt, samen met haar broer Joris en haar vader Luk Lowette.

“De goesting om te ondernemen is meer dan ooit aanwezig”, zeggen beide dames. “We zijn trots op het aanbod dat we hier kunnen presenteren. De eerste reacties zijn alvast positief. We zijn klaar om onze klanten in een gezellige kerstsfeer te ontvangen!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.