Nieuws Limburg Vrouwen aan roer van ondernemersclub Leopoldsburg

Vrouwen aan roer van ondernemersclub Leopoldsburg

Vrouwen aan roer van ondernemersclub Leopoldsburg

Onder de vlag van Unizo werd zopas in Leopoldsburg een nieuwe ondernemersvereniging opgericht. Sofie Maes (Quadrifoglio) en Liesbeth Jaspers (X-ECO Group) zullen als duo het voorzitterschap van deze lokale afdeling opnemen. De vrouwelijke ondernemers zijn met 10 van de 15 bestuurszitjes duidelijk in de meerderheid bij Unizo Leopoldsburg. Zij nemen tevens de belangrijkste taken op, zoals secretaris (Christy Vanderstraeten), penningmeester (Ellen Van Huffel), PR & Communcatie (Sylive Janssens en Melissa Geyskens) en startersverantwoordelijke (Steffi De Block).

foto-bestuur-unizo-leopoldsburgHet nieuwe bestuur heeft al een voorstudie achter de rug, waarin de prioriteiten van de lokale ondernemersbelangen zijn vastgelegd. Samen met burgemeester Beke en schepen Kauffmann zullen eerstdaags thema’s worden besproken als de gemeentelijke dienstverlening, ruimte voor ondernemers, bereikbaarheid, veiligheid, milieu, financiën, uitstraling, enzovoort.

Unizo Leopoldsburg wil ook plaatselijke netwerkactiviteiten en infosessies organiseren om de lokale zelfstandigen te connecteren, te informeren en te adviseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.