Sweco – V2S

Walter en Luc vinden warme thuis voor 13 medewerkers

V2S, het Genkse ingenieursbureau van Walter Van Erum en Luc Schouteden, wordt overgenomen door Sweco. "We zijn ervan overtuigd dat we voor onze medewerkers een goede, warme thuis hebben gevonden", aldus het duo.

V2S is een studiebureau met specialisatie in stabiliteit. Het Genkse bedrijf werd in 2006 opgericht door Walter Van Erum en Luc Schouteden. Het team bestaat intussen uit 13 experts, die stabiliteitsstudies maken voor nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en restauraties. Dat doen ze zowel voor woningen en appartementen, scholen en winkels, industriegebouwen en speciale structuren.

Walter Van Erum en Luc Schouteden hebben zelf toenadering tot Sweco gezocht. “We denken graag een aantal jaar vooruit. Om onze eigen mensen vaste grond te bieden om verder op te bouwen, en hen toe te laten om te werken aan kennisverbreding én groei, zochten we naar een sterke partner. Met de toetreding tot Sweco zijn we ervan overtuigd dat we voor onze medewerkers een goede, warme thuis hebben gevonden.”

De verkoopsovereenkomst wordt nu verder geconcretiseerd om de samenvloeiing tussen beide ondernemingen praktisch uit te werken.