steffen-wint-1600×900

Wanted: successor voor Steffen

Wie wordt de volgende Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar, en zal voor die eretitel in de voetsporen treden van de vorige winnaar Steffen Brans? De organisatie van JCI Limburg heeft alvast de zoektocht geopend en lanceert een oproep voor genomineerden.

“We zijn meteen na de zomervakantie uit de startblokken geschoten om de volgende winnaar van de Award voor de Limburgse Jonge Ondernemer op te sporen”, zegt Tim Drijkoningen van JCI Limburg. “Ons team heeft het enthousiasme en energie van de vorige editie meteen teruggevonden en de eerste voorbereidingen van de Award 2024 getroffen.”

Hoe gaat het concreet in zijn werk? “Net zoals elk jaar doen wij een beroep op de Limburgse ondernemers om potentiële kandidaten voor te dragen die het volgens hen verdienen om te worden gekroond tot Jonge Limburgse Ondernemer”, legt Drijkoningen uit. “Een kandidaat-winnaar mag de leeftijd van 40 jaar nog niet hebben bereikt. Dit is trouwens ook voor JCI-leden de absolute bovengrens.”

Er zijn nog een aantal parameters die meespelen om de eindselectie van 4 genomineerden te maken. “Het moet gaan om een Limburgse ondernemer die zeggenschap heeft binnen zijn bedrijf. Er moet ingezet worden op innovatie. Een mooi groeiparcours en (financiële) stabiliteit zijn belangrijke pluspunten.”

De inzendingen voor de nominaties kunnen gebeuren tot 13 oktober via dit formulier. Daarna gaat de organisatie aan de slag met de selectie. Op 12 december worden de 4 genomineerden bekendgemaakt tijdens het launchevent. De Award voor Limburgse Jonge Ondernemer van 2024 wordt finaal uitgereikt op donderdag 28 maart 2024. Het evenement zal plaatsvinden in de C-Mine in Genk.