Nieuws Limburg Wara start nieuwe tak voor inrichting bedrijven

Wara start nieuwe tak voor inrichting bedrijven

Wara start nieuwe tak voor inrichting bedrijven

De gekende retailer Wara uit Genk gaat van start met een totaal nieuwe afdeling. CEO Olivier Strauven gaat zich voortaan ook toeleggen op de B2B-markt en totaalprojecten. “We gaan ervoor zorgen dat bedrijven worden uitgerust met klank en beeld voor vergaderzalen, vaatwassers en koffie-apparaten voor de keuken, stofzuigers, verlichting, enzovoort”, zegt hij.

Wara is een woonwinkel die zich tot dusver uitsluitend op particulieren richtte. Woonaccessoires, elektro, decoratie, keukens… alles wat een huis verlangt. Met al deze elementen wordt nu een aanbod voor bedrijven uitgewerkt. Olivier Strauven heeft voor de nieuwe afdeling Tejo Luyten aangetrokken, die 43 jaar in de reclamewereld heeft gewerkt.

De vuurdoop van Wara B2B volgt dit weekend op de beurs Très Chic, waar het bedrijf maar liefst 10 standen zal bemannen. “We stellen meteen ons hele gamma voor en leggen uit welke bijkomende diensten, zoals levering en plaatsing, we voor ons nieuwe doelpubliek kunnen verzorgen”, vertelt Luyten. “Bedoeling is vooral ons totaalconcept te promoten, waarbij een volledig project voor onze rekening nemen, van het ontwerp over de installatie tot de opleiding om alles te gebruiken. Het gedetailleerde plan bevat een antwoord op alle noden aangaande akoestiek, audio, video en verlichting.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.