Nieuws Limburg Wellense etikettenprinter EPB in klein dipje

Wellense etikettenprinter EPB in klein dipje

Wellense etikettenprinter EPB in klein dipje

Express Printing Business (EPB) in Wellen, waar voornamelijk zelfklevende materialen worden bedrukt voor de industrie, heeft het afgelopen boekjaar wat gas moeten terugnemen. De omzet ging achteruit van 11,1 naar 8,9 miljoen euro, terwijl de bedrijfsopbrengsten daalden met 23% tot 8,7 miljoen. De winst na belasting bleef nog net boven het miljoen euro, bijna de helft van het recordjaar 2007.

Opmerkelijk: EPB meldt via de website aan zijn klanten dat er geen ITX (isopropyl thioxantone) in de inkten wordt gebruikt. Voedingsexperts hadden namelijk gewezen op mogelijke intoxicatie als deze stof via de bedrukking op de verpakking in de voeding terechtkomt. EPB maakt zich niet direct zorgen, aangezien er in het jaarverslag wordt gesteld dat er recent geen activiteiten rond onderzoek en ontwikkeld werden uitgevoerd.

EPB werd opgericht in 1990 en is eigendom van (de vennootschappen van) gedelegeerd bestuurder Edouard Nolens en Jérôme Lamfalussy. Er werken ongeveer 32 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.