nieuw unizo bestuur

Wels zwaait scepter bij Unizo

Unizo Limburg heeft een nieuwe voorzitter! Christophe Wels (Primetime Group) neemt de fakkel over van Geert Lambrechts. Aan de linker en rechterzijde vervoegen Hilde Peerlings en Juri De Groote het richtinggevende triumviraat.

Na meer dan 10 jaar geeft advocaat Geert Lambrechts de voorzittershamer van Unizo Limburg door. Gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx zegt: “Ik had niet alleen een ‘companion de route’ maar vooral ook een ‘copain de route’. Geert en ik vormden meer dan 10 jaar een onafscheidelijke en ijzersterke tandem. Je moest vroeg opstaan om daar proberen tussen te komen. Wij waren letterlijk 2 handen op één buik. Aangevuld met Christophe, die nu het voorzitterschap overneemt, hebben we solide fundamenten gelegd voor de komende jaren.”

“Christophe, bekend om zijn vermogen om mensen te verbinden, heeft altijd vooraan gestaan en we werken al meer dan 10 jaar samen. Hij is dus niet alleen een wissel op de toekomst maar ook een keuze voor stabiliteit en continuïteit. Dat hij kiest voor Hilde Peerlings en Juri De Groote als versterking van het dagelijks beleid kan ik alleen maar toejuichen. Dit is een topteam en voor mij een extra motivatie om nog enkele jaren door te gaan.”

“We willen het ledenaantal laten groeien en de meerwaarde van onze organisatie op alle niveaus te bewijzen,” aldus de kersverse voorzitter Christophe Wels. “Als team zijn we bovendien vertegenwoordigd in zowel de nationale raad van bestuur als de beleidsraad van Unizo, waardoor we de belangen van Limburg actief kunnen behartigen op het hoogste niveau. Het is van cruciaal belang dat we blijven investeren in de groei van onze ondernemingen.”