rondje-limburg-202200020

Wie heeft de beste benen? Samen aan de bak voor de beker!

Voetballen, fietsen of joggen: samen met je collega's sporten is een leuke teambuilding die vast en zeker de spirit op de werkvloer aanwakkert. Er zijn weldra 3 grote sportieve evenementen waar bedrijven van harte welkom zijn om hun beste beentje voor te zetten. Doen!

Eerst op de kalender (op 5 mei): Genk Loopt voor bedrijven, een event dat jaarlijks door VKW Limburg op poten wordt gezet en intussen bij tal van sportieve ondernemingen een vaste afspraak in de agenda is. Dit jaar zorgt VKW Limburg tijdens Genk Loopt (& Wandelt) voor een heus VIP-dorp, waar de deelnemende bedrijven voor, tijdens en na de wedstrijd in alle gezelligheid kunnen netwerken.

Collega's met goeie benen, kunnen samen inschrijven voor de Bilzen Classic, een prestigieuze fietshappening op 11 mei, die de keuze biedt uit diverse afstanden langs pittoreske Limburgse wegen. Er is ook een gravelrit en de échte liefhebbers kunnen deelnemen aan Bioracer Rond-je Limburg, een tocht van 308 kilometer ten voordele van Een Hart voor Limburg.

En wie er de ballen voor heeft: op vrijdag 24 mei organiseert voetbalclub Hades (Kiewit) een afterwork voetbaltornooi voor bedrijven. In teams van 5 collega's wordt gevochten om de wisselbeker, die een jaar lang bij de winnaar in de inkomhal zal prijken. Hades zorgt voor randanimatie met DJ én een fameuze BBQ om na te kaarten over de fantastische omhaal waarmee jouw collega de finale heeft beslecht...