Nieuws Limburg Wie is beste bedrijf van Zonhoven?

Wie is beste bedrijf van Zonhoven?

Wie is beste bedrijf van Zonhoven?

drijfveer zonhoven UNIZOIn Zonhoven zijn zopas de genomineerden bekendgemaakt voor de onderscheiding De Drijfveer. Het gaat om een prestigieuze prijs die Unizo Zonhoven jaarlijks uitreikt aan een lokale onderneming die het voorbije jaar een opmerkelijke prestatie heeft geleverd. In oktober wordt bekendgemaakt wie de eindlaureaat wordt. De strijd gaat tussen:

– Mondo, het gekende pizza en pastarestaurant aan de Wijvestraat, dat in 2014 nog werd verkozen tot beste pizzeria van België.

– Schoenen Timmers, de traditierijke schoenenzaak van Paul Timmers, achter de kerk van Zonhoven.

– Vandereyt Houtskeletbouw, het bedrijf van Martin Vandereyt en Zonen, dat gelegen is in industriezone De Waerde, en in de bouwsector geldt als een gevestigde waarde.

Deze drie genomineerden zullen het bezoek krijgen van een professionele jury, die uiteindelijk in de raadzaal van het gemeentehuis de winnaar van de achtste Drijfveer zal aankondigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.