themabeeld met logo strafste onderneemster 1

Wie is voor u Dé Strafste Onderneemster van Limburg?

De positieve beeldvorming rond vrouwelijk ondernemerschap heeft meer dan ooit een duwtje in de rug nodig. Daarom willen we net als vorig jaar dé strafste onderneemster van Limburg in de kijker zetten met Het Belang van Limburg en Made in Limburg. En jij kan ons daarbij helpen! Na uw nominatie en een intensieve stemronde, maken we op vrijdag 8 maart 2024, ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag, bekend wie zich een jaar lang Dé Strafste Onderneemster van Limburg mag noemen. Al enig idee?

Vrouwelijke bedrijfsleiders beschikken over een extra zintuig dat zorgt voor een andere manier van zaken doen. Medewerkers, klanten, leveraniers en andere businesspartners ervaren een andere ‘vibe’ als er een vrouwelijke zaakvoerder de scepter zwaait. Het is niet altijd eenvoudig te verklaren, maar veel mensen werken nu eenmaal liever samen met een vrouwelijke bedrijfsleider dan met een mannelijke baas.

Bovendien wordt de aanwezigheid en de inbreng van vrouwen in het management beschouwd als een aangename, complementaire aanvulling op de aanpak van hun mannelijke collega’s. Dat evenwicht en diversiteit in bestuursorganen verrijkend werken, valt door een juiste mix aan genders eens te meer op.

Maar wie zijn nu concreet de Limburgse onderneemsters die in de dagelijkse praktijk het verschil maken? Welke dames steken er volgens hun collega’s, personeel en zakenpartners ver bovenuit? Wie van de vrouwelijke bedrijfsleiders heeft er het afgelopen jaar iets uitzonderlijk gepresteerd? Kortom: wie is voor jou de Strafste Onderneemster van Limburg?

Naar deze ‘superwoman’ gaan we met Het Belang van Limburg en Made in Limburg in de komende weken op zoek! Om jouw favoriete te nomineren, kan je (tot 13 februari) surfen naar deze link. Op 16 februari maken we de top 5 van de meeste nominaties bekend. Deze 5 dames zullen in een volgende stemronde strijden om de felbegeerde titel van Strafste Onderneemster van Limburg. Wie dat wordt (in opvolging van de vorige laureate Lieze Geebelen van Proactify) maken we bekend op 8 maart, als in de hele wereld de Internationale Vrouwendag wordt gevierd.

En of het de moeite loont: de winnares wordt door ons verwend met een Cent Pur Cent make-up koffer, gevuld met verzorgingsproducten ter waarde van 400 euro én met een leuk interview op Made in Limburg… Dat de beste moge winnen!