Nieuws Limburg Wie van de 3: Bioracer, TSB of de Condé?

Wie van de 3: Bioracer, TSB of de Condé?

Wie van de 3: Bioracer, TSB of de Condé?

Voka Kamer van Koophandel Limburg heeft de 3 genomineerden bekendgemaakt voor de jaarlijkse Herman Dessersprijs. Het gaat om één van de belangrijkste onderscheidingen voor ondernemers in de provincie. Na een eerste ronde schoven de leden van Voka 3 genomineerden naar voor: Raymond Vanstraelen van Bioracer in Tessenderlo, Ivan Konings van TSB in Beringen en Roger de Condé van Groep de Condé in Hasselt.

Tijdens de jaarvergadering op 18 mei in de Grenslandhallen wordt bekendgemaakt wie van deze 3 in de voetsporen treedt van gereputeerde voorgangers als Roland Duchâtelet, Jef Machiels, Bart & Ann Claes, Noël Essers, Luc Cardinaels, Marc Cuyvers, Dirk Theyskens of Jacky Loomans. Tijdens de speciale editie vorig jaar, ging de eer naar de UHasselt (rector Luc De Schepper, zie foto).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.