Wie wil vernieuwen moet 13 oktober vrijhouden

Kruis 13 oktober alvast aan in uw agenda! Dan vindt op C-Mine in Genk (voor het eerst in Limburg...) de grote Innovatiebeurs plaats. Het doelpubliek bestaat uit kmo's die op één of andere manier vernieuwing in hun producten, diensten of processen nastreven. Ze worden meegenomen op een ontdekkingstocht, overgoten met het thematische sausje van luxecruises.

"Er zullen een 90-tal standen zijn van de meest uiteenlopende onderzoeks- en onderwijsinstellingen, alsook heel wat andere diensten die kmo's helpen met innovatie door te voeren", zegt Joke Vanhaeren, die namens Innovatiecentrum Limburg instaat voor de organisatie van de beurs. "Ik denk aan Sirris, iCleantech, Lifetechvalley, Bikevalley, onze hogescholen, universiteit, enzovoort. Er is voor iedere kmo een schat aan informatie te verzamelen!"

nnovatiecruiseDe standen staan gegroepeerd op 5 eilanden, netjes verdeeld volgens thema's en sectoren. (bouw, zorg, logistiek,...). Daar zullen telkens 2 'innovatiepioniers' ter beschikking staan om hun ervaringen te delen met het opzetten van vernieuwende business. "Bovendien verzorgen al onze adviseurs rondleidingen, zodat bezoekers meteen bij de juiste gesprekspartners terechtkomen," aldus nog Joke Vanhaeren. "Er zijn daarnaast ook heel wat randactiviteiten, zoals 3 ontbijtworkshops en 3 heel interessante lezingen van keynote-sprekers. Kim Hardy van Mamzel, tv-maker Tim Van Aelst (Safety First, Benidorm Bastards,...) en Filip Van den Abeele (wetenschapswonder van De Laatste Show) komen vertellen over innovatief en creatief ondernemerschap."

Alle info via deze link.