Nieuws Limburg Wie wordt de beste ondernemer van Genk?

Wie wordt de beste ondernemer van Genk?

Wie wordt de beste ondernemer van Genk?

In het najaar van 2019 reikt Unizo Genk voor het eerst de prijs Genker Ondernemer van het Jaar uit. Tijdens een netwerkevent bij Di Nitto Autogroep werden alvast de drie genomineerden voorgesteld: Inez Schevenels van Peppe’s, Bart Hiemeleers van Genker Plantencentrum en Luc Peumans van Painting With Light.

“Met deze Award willen we een dubbel doel bereiken”, zegt de voorzitter van Unizo Genk, Jochem Martens. “Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker zetten. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een trotse ambassadeur zijn.”

Een vakjury van Unizo-leden en externe specialisten zal de komende maanden een bezoek brengen aan de drie genomineerden. Op basis daarvan zal de winnaar gekozen worden. Tijdens een awardceremonie, gekoppeld aan een ondernemersfeest, zal in het najaar de laureaat gehuldigd worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.