kmo

Wie wordt het: Yontec, Adsolut of Vandereyt?

Er zijn 3 Limburgse bedrijven genomineerd om gekozen te worden tot dé KMO Laureaat van Limburg. Het gaat om Yontec, Adsolut en Vandereyt Houtskeletbouw. De provinciale winnaar mag meteen ook deelnemen aan de Vlaamse competitie. Nog tot 5 oktober kan er ook door het grote publiek worden gestemd. Het publiek heeft de macht voor een kwart in handen en kan zijn voorkeur laten blijken via deze link.

Yontec, gevestigd in Hasselt is een razendsnel groeiend bedrijf, actief in industrieel onderhoud. De onderneming van Davy Jonckers en Peter Manet ziet het aantal klanten, personeelsleden en het bijhorende wagenpark spectaculair toenemen...

Adsolut is een softwareleverancier uit Diepenbeek. Ondernemer Marc Mommen ging van start in de nichemarkt van boekhoudsoftware, maar heeft intussen het aanbod sterk uitgebreid met allerhande tools om de administratie te vereenvoudigen.

Vandereyt Houtskeletbouw stuurt de werven aan vanuit Zonhoven. Bedrijfsleider Martin Vandereyt is samen met zijn zonen al vele jaren actief in de woningbouw, met specialisatie in energiezuinige wonen op basis van houtstructuur.

Enige voorkeur voor het bedrijf uit Ha Zo of Di? Stemmen dan maar!