Groei

Wie zijn de snelste groeiers van Limburg?

De Hasseltse bedrijven Ugentec en Nexuzhealth, en het Genkse Mobietrain behoren tot de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Ze staan dan ook op de lijst van de genomineerden voor de Technology Fast 50, een competitie die Deloitte jaarlijks organiseert. Bij de 10 resterende start- en scale-ups die meedingen naar de prijs voor Rising Star, is Deo Care uit Beringen de enige Limburgse kanshebber.

De Technology Fast 50 Award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België in termen van omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Drie Limburgse bedrijven staan op de lijst van kanshebbers: Mobietrain uit Genk, Ugentec uit Hasselt en Nexuzhealth, een participatie van Cegeka die bij hen in Hasselt is gevestigd.

In een tweede competitie wordt uit 10 finalisten een Rising Star gekozen. Het gaat om beloftevolle Belgische techbedrijven die het hoogste potentieel hebben om de komende jaren een impact te maken. Bij de kanshebbers is Deo.care, het bedrijf van Jeroen Dille uit Beringen. Deo.care is een innovatief, AI-gebaseerd dataplatform dat ziekenhuizen helpt bij het implementeren van best practices voor operationele uitmuntendheid.

Op 27 oktober wordt bekendgemaakt wie in beide categorieën met de hoofdprijs aan de haal gaat. Thumbs up!