Nieuws Limburg Wienen werkt waar metsers wonen

Wienen werkt waar metsers wonen

Wienen werkt waar metsers wonen

Met een omzet van rond de 10 miljoen euro is Wienen Bouwbedrijf uit Zutendaal zeker geen kleintje te noemen. De kans is nochtans klein dat u de busjes met hun werkmannen vaak zult tegenkomen. “De reden is simpel, want wij werken vooral rond Antwerpen, Brussel en ten westen daarvan omdat onze arbeiders uit ‘de Vlaanders’ komen,” legt Audrey Verspeet uit. “Dat is historisch zo gegroeid en intussen hebben we in die regio een uitstekende reputatie opgebouwd. Daarom ambiëren we niet direct meer projecten in Limburg zelf. ”

Wienen is vooral actief in de sociale woningbouw. “We doen telkens appartementsgebouwen van zo’n 20 wooneenheden. Ons team bestaat uit een 40-tal mensen, en ook op dat vlak zitten we redelijk goed. We houden deze schaal het liefst aan. Dus ook geen fusies, overnames, grote investeringen of andere spectaculaire wendingen,” besluit Audrey Verspeet.

Wienen Bouwbedrijf werd in 1979 gesticht door Pierre Wienen. Vandaag runnen Jean-Paul en Rudi Wienen de onderneming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.