Mathieu Gijbels Bouwwijzer lancering kopie

Wijzer bouwen? Gijbels wijst de weg…

Bedrijfsgebouwen bouwen brengt vaak stevig wat stress met zich mee. Omdat ondernemers het niet elke dag moeten doen en er veel geld mee gemoeid is, groeit de onzekerheid over de juiste aanpak van een groot project. Aannemer Mathieu Gijbels uit Oudsbergen help bedrijfsleiders over de drempel door een tool aan te reiken die de ondernemers helpt om zich een weg te banen doorheen de complexiteit van een bouwavontuur.

We leven vandaag meer dan ooit in een turbulente wereld. Alles verandert razendsnel, en dat is in de bouwsector niet anders. Het veranderende klimaat, de nieuwe regelgevingen en de huidige economische omstandigheden zorgen ervoor dat de bouwsector zich continu moet aanpassen, bijsturen en vernieuwen. Bijgevolg heeft dit invloed op ondernemers met bouwplannen. Zij komen in een doolhof van (mis)informatie terecht en zien soms door de bomen het bos niet meer.

“Eén van de cruciale elementen om succesvol en efficiënt te bouwen, is om rustig te blijven en vooral geen paniekvoetbal te spelen", vertelt David Leroy, commercieel directeur bij Mathieu Gijbels. "Je moet met andere woorden regelmatig even stilstaan, je laten inspireren, je laten begeleiden, je omringen met de juiste mensen en kennis, om daarna de juiste keuzes te maken en goed en snel te scoren."

Enter: Mathieu Gijbels... "We hebben alle ervaring en kennis van de afgelopen 55 jaar gebundeld in een handige tool om ondernemers op weg te helpen met hun bouwplannen”, gaat David verder. "De Bouwwijzer die we hiervoor ontwikkeld hebben, staat uit een blog met tips en informatieve ervaringsuitwisseling, en uit een werkboek met concrete oefeningen. De thema's variëren van duurzaam bouwen en klantenbeleving tot bouwcomplexiteit en het effectief beheren van budget en timing. “We merken dat er rond deze thema’s nog veel vragen zijn bij ondernemers. Met Bouwwijzer proberen we hen de weg te wijzen in al hun vraagstukken hieromtrent."

De blog is gratis te lezen en het werkboek is zowel digitaal als fysiek gratis aan te vragen via dezelfde link.