Nieuws Limburg “Willen hét zakelijk centrum van Noord-Limburg worden”

“Willen hét zakelijk centrum van Noord-Limburg worden”

“Willen hét zakelijk centrum van Noord-Limburg worden”

Het Noorderlicht is de naam van een gloednieuw bedrijvencentrum op het Nolimpark in Pelt. Het wordt de thuishaven van ondernemingen als Euroquip en EV-quip en zal plaats bieden aan start-ups en flexwerkers. Er komen ook vergaderzalen, een bar en cateringfaciliteiten.

Het Noorderlicht is gelegen aan de Industrielaan in Pelt, midden in de bedrijvenzone Nolimpark. Het was vroeger nog de uitvalsbasis van Eijssen Woningbouw. Nu komt het complex vrij voor meerdere ondernemingen. Onder meer technisch dienstverlener Euroquip en de leverancier van industriële apparatuur EV-quip, nemen er hun intrek.

Daarnaast kunnen starters en KMO’s er kantoorruimte huren. Er zijn tevens flexibele werkplekken beschikbaar voor werknemers en zelfstandigen die tijdelijk vanuit Het Noorderlicht willen opereren. “We voorzien ook de mogelijkheid voor bedrijven die op zoek zijn naar een compleet virtual office”, zegt zaakvoerder Stephan Vandebeeck van Euroquip. “We streven ernaar om van Het Noorderlicht het zakelijke centrum van het Nolimpark en zelfs van heel Noord-Limburg te maken. We willen dan ook niet alleen mensen aantrekken die hier werken, maar ook ruimtes ter beschikking stellen voor vergaderingen, productvoorstellingen, bedrijfsevents en andere evenementen.”

De functie van ontmoetingsplaats wordt nog versterkt door de bar en het restaurant dat op termijn zal worden ingericht. “Hiervoor zoeken we momenteel nog naar een vlotte partner”, aldus Stephan Vandebeeck. “De exploitant zal uiteraard ook de catering voorzien tijdens meeting en events.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Diederik S. 2021-03-03 06:53:51

Succes Stephan!

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Lekanne lanceert luxe-lodge

Victor Lekanne, gekend als voormalig eigenaar van Varel Alarm, heeft een totaal nieuw bedrijf opgestart. Met zijn onderneming Wild at… Lees meer

Hechtel-Eksel
Hechtel-Eksel

Dalemans knipt: tot op de Comma!

Met een precies coronaknipje heeft burgemeester Jan Dalemans vrijdag het nieuwe kantorencomplex Comma in Hechtel-Eksel geopend. Daarmee nemen bedrijven als… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.