Nieuws Limburg Willy Crommen en Envi (Hoeselt) zijn overgenomen

Willy Crommen en Envi (Hoeselt) zijn overgenomen

Willy Crommen en Envi (Hoeselt) zijn overgenomen

De bedrijven Envi (milieutechnieken) en Willy Crommen (wegenbouw en tuinaanleg) zijn overgenomen door Aertssen Group. Bedrijfsleider Jan Van Broekhoven blijft aan boord onder de nieuwe eigenaars om de vooropgestelde groei mee gestalte te geven.

De groep met Willy Crommen en Envi bestaat al 30 jaar en is gevestigd op de Industrielaan in Hoeselt. De activiteiten zijn doorheen de jaren gegroeid van grondwerken, over tuinaanleg en beplantingen, tot wegenbouw en infrastructuurwerken. Met Envi worden milieutechnieken en saneringen doorgevoerd. De groep telt zo’n 50 werknemers en haalt een omzet van ongeveer 10 miljoen euro, zo schrijft Het Polderke.

De koper is Aertssen Group, een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken. De onderneming telt 1.500 mensen en haalde in 2018 een omzet van 250 miljoen euro. Het doel van de overname, die werd begeleid door het Antwerpse bemiddelingskantoor O.B.A., is de versterking van de positie op de Limburgse markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.