Nieuws Limburg Willy Naessens neemt Dilsens betonbedrijf over

Willy Naessens neemt Dilsens betonbedrijf over

Willy Naessens neemt Dilsens betonbedrijf over

Betonfabriek Altaan in Dilsen-Stokkem behoort voortaan tot de groep van de Oost-Vlaamse industriebouwer Willy Naessens. Het bedrijf maakt vooral maatwerk, gewapend beton, balken, kolommen, wanden en trappen. Dat aanbod is complementair aan de activiteiten van Tripan, ook een betonfabriek in Dilsen-Stokkem dat onderdeel is van de groep Willy Naessens, en gespecialiseerd is in wanden uit silexbeton. Het moederbedrijf heeft de gewoonte om via acquisities de betonactiviteiten te laten meegroeien met de regionale behoeften van het bouwbedrijf Willy Naessens. Hiermee kan de lokale markt, in dit geval Limburg, snel en vanuit de eigen vestiigingen bevoorraad worden.

Altaan boekte vorig jaar een omzet van 3,5 miljoen euro met 20 werknemers. Willy Naessens heeft al aangekondigd om met Altaan ook de Nederlandse en zelfs de Duitse markt verder te willen benaderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.