Nieuws Limburg Willy-Paul Carlier krijgt prijs voor levenswerk

Willy-Paul Carlier krijgt prijs voor levenswerk

Willy-Paul Carlier krijgt prijs voor levenswerk

Willy-Paul Carlier (70) van de Truiense reisorganisator De Blauwe Vogel heeft een ‘lifetime achievement award’ in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de TM Travel Awards 2010. Hij krijgt de prijs voor zijn verwezenlijkingen op vlak van reizen en toerisme in de wereld. “Ja, ik ben verrast”, zegt Carlier in een eerste reactie. “Ik draag de prijs op aan mijn echtgenote Odette Cuyx.”

Carlier krijgt de prijs krijgt de prijs niet enkel voor de zeer succesvolle Lourdesreizen die De Blauwe Vogel organiseert (“Met 400.000 reizigers naar Lourdes doen wij beter dan de katholieke organisaties”), maar ook voor de kwaliteit (“Bij ons geen nepkortingen maar kwaliteitsreizen aan bodemprijzen”), zijn successen op vlak van cruises, en zijn onverdroten inzet voor verschillende internationale beroepsorganisaties.

De Blauwe Vogel wordt nu geleid door zoon Trudo (38), en telt 11 vaste medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.