Wilms Shirtsponsor KRC Genk

Wilms via de vrouwen naar de mannen

Wilms, de grootste producent van rolluiken in de Benelux, prijkt voortaan op de rug van de (mannelijke) KRC Genk-spelers. Het bedrijf van Erik Wilms is al 6 jaar hoofdsponsor van de KRC Genk Ladies, en neemt er nu dus ook de mannen bij.

Al 6 jaar lang is het Kempense familiebedrijf Wilms de fiere hoofdsponsor van de KRC Genk Ladies. Met die succesvolle samenwerking groeide ook het idee om een stap verder te gaan en ook het mannenvoetbal in te stappen. Dit krijgt nu gestalte in de vorm van een overeenkomst, waarbij Wilms 3 jaar lang op de rug van de shirts zal prijken.

"We koppelen ons aan een sterk merk als KRC Genk om onze naamsbekendheid in Limburg verder te versterken", zegt zaakvoerder Erik Wilms. "Bij KRC Genk komen we terecht in een indrukwekkende business community die ons waardevolle contacten en interessante inzichten kan bieden van mede-ondernemers en van duizenden supporters.”

En ook de club is enthousiast over de nieuwe partner: "Onze business-community wordt seizoen na seizoen groter”, zegt Directeur Business Development, Sem Franssen. “Met Wilms voegen we daar opnieuw een waardevolle partner aan toe. Na een succesvolle samenwerking met de KRC Genk Ladies willen we ook de komende drie seizoenen samen hoge toppen scheren. Let’s rise above. Together.” ​ ​