Nieuws Limburg Winnen, da’s iets voor Wilderen

Winnen, da’s iets voor Wilderen

Winnen, da’s iets voor Wilderen

Op de World Gin Awards heeft Brouwerij & Distilleerderij Wilderen maar liefst 3 prijzen in de wacht gesleept. Twee producten onder eigen label, eentje in samenwerking met top-DJ Lost Frequencies.

De World Gin Awards zijn van dezelfde organisatie als de World Beer Awards. Vanuit alle uithoeken van de wereld kunnen flessen worden ingezonden om te laten proeven door een gespecialiseerde vakjury. In diverse categorieën worden dan medailles uitgereikt, voor ieder land afzonderlijk.

De drie onderscheidingen voor Limburgse stokers, komen allemaal toe aan Brouwerij & Distilleerderij Wilderen van Mike Janssen en Roniek Van Bree. In de (meest populaire) categorie van de World’s Best Classic Gin, was de gouden medaille voor de Wilderen Double You Gin. Ook vorig jaar viel hen die eer te beurt. In dezelfde categorie ging het brons naar de Ocus Gin, een biologisch distillaat dat Wilderen heeft gemaakt in samenwerking met de Brusselse DJ Felix De Laet, wereldwijd gekend als Lost Frequencies.

Tot slot won Wilderen ook nog brons in de categorie World’s Best Compound Gin, en dat met de Double You Vintage Vanilla.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.