Nieuws Limburg Witters & Baers doet vierde vestiging verrijzen

Witters & Baers doet vierde vestiging verrijzen

Witters & Baers doet vierde vestiging verrijzen

Witters & Baers, de gekende begrafenisondernemer met vestigingen in Zolder, Heusden en Houthalen-Oost, heeft enkele weken geleden een vierde locatie officieel geopend. Aan de Herebaan West in Houthalen werd 3 jaar gewerkt aan de bouw van een modern uitvaartcentrum met alle faciliteiten.

“We hebben in de loop der jaren het aantal diensten voor mensen uit Houthalen sterk zien stijgen”, zegt zaakvoerder Alex Baers. “Met de bestaande vestigingen werd het soms moeilijk om alles efficiënt in te plannen. Vandaar dat we zijn gaan zoeken naar een bijkomende locatie. In 2019 zijn we eigenhandig gestart met de totale verbouwing van een woonhuis. In feite was het een nieuwbouw, want alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Na 3 jaar van hard werk zijn we nu klaar en helemaal operationeel.”

Het project bevat alle faciliteiten van een modern uitvaartcentrum. “Er is een ruimte voor de begroetingen, een aula, verzorgingskamer, keuken, cafetaria voor koffietafels, ruime parking, enzovoort. Een aanzienlijke investering. We hebben er alles aan gedaan om de familieleden en andere aanwezigen op de uitvaartplechtigheden in comfortabele omstandigheden te ontvangen.” Het resultaat mag er zijn. De reacties van de eerste bezoekers aan de nieuwe vestiging van Witters & Baers zijn erg lovend. Het familiebedrijf is dus nog een lang leven beschoren…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.