Nieuws Limburg Woonwinkel ongelukkig op lijst faillissementen

Woonwinkel ongelukkig op lijst faillissementen

Woonwinkel ongelukkig op lijst faillissementen

De vennootschap Keldermans Wonen Lubbeek werd door de rechtbank in Hasselt failliet verklaard. Het gaat -voor alle duidelijkheid- niet over de winkel in Herk-de-Stad, maar om de inmiddels gesloten vestiging het Vlaams-Brabantse Lubbeek. “Deze twee zaken staan volledig los van elkaar”, aldus de bedrijfsleiding.

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar sprak de Ondernemingsrechtbank in Hasselt één faillissement uit. Het gaat om de vennootschap Keldermans Wonen Lubbeek. De meubelwinkel nabij Leuven heeft een uitverkoop gehouden en werd gesloten. Omdat de zetel van de vennootschap echter in Limburg is gevestigd, moest de rechtbank in Hasselt over het dossier oordelen.

De zaak die nu failliet werd verklaard (curator: Patrick Bussers), staat los van de gelijknamige winkel van Keldermans in Herk-de-Stad. Om mogelijke verwarring te vermijden: de traditierijke interieurspecialist Keldermans Wonen langs de Grote Baan zit in een andere vennootschap en blijft volledig operationeel. “We verwachten de komende dagen veel klanten die van de solden willen profiteren”, aldus de zaakvoerder tot slot.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.