Word jij de volgende Innovatieheld?

Damhert, Kobavision, Melotte, Essec, Alpagro, Z-Group, Visys, Delitrade, Entelec, Gymna-Uniphy, Group Nivelles en P&V Elektrotechniek… Het zijn 12 zeer verschillende bedrijven met 1 gemeenschappelijk kenmerk: allemaal voeren ze innovatie hoog in het vaandel.

En dat is slim. Want onze maatschappij staat niet stil, integendeel zelfs. Dagelijks ontstaan nieuwe noden en behoeften. Elke dag opnieuw dienen nieuwe kansen zich aan. Voor een onderneming is het van cruciaal belang om daarop in te spelen. Het Innovatiecentrum Limburg kan hierbij helpen, net zoals wij ook onze 12 Innovatiehelden een ruggensteuntje hebben gegeven.

Onze innovatieadviseurs zijn van vele markten thuis en vormen een flinke meerwaarde voor bedrijven met innovatieplannen. Aan de hand van een innovatie-audit peilen ze naar het innovatiepotentieel van een bedrijf. Ook geven ze tips om eventuele obstakels uit de weg te ruimen of om mogelijke troeven beter uit te spelen. Als je een heus innovatieproject wil opstarten, onderzoeken onze adviseurs samen met jou de subsidiemogelijkheden bij het IWT of de Provincie Limburg. Ook brengen zij je in contact met onderzoeksgroepen, kennisinstellingen of andere bedrijven die jou een handje kunnen toesteken bij het uitvoeren van je innovatieplannen.

Nog niet helemaal thuis in de wereld van innovatietechnieken en -tools? Geen probleem: schrijf je dan in voor onze Innovatieschool of de lezingenreeks Innotalks. Voor wie liever rond één concreet thema werkt, zijn er de Ontbijtsessies. Niet aarzelen, gewoon doen!

Misschien word jij zo wel onze volgende innovatieheld?

Wil je graag met ons kennismaken? Of wil jij je kandidaat stellen als Innovatieheld en zo een inspiratiebron vormen voor andere Limburgse ondernemers? Neem dan contact op via tel 011/29 20 95 of surf naar www.innovatiecentrum.be en www.neemvoorsprong.be

Noteer ook alvast volgende afspraak in je agenda: Op 16 & 17 november vindt het Creativity World Forum plaats in de Ethias Arena in Hasselt. Het Innovatiecentrum is hierbij partner en organiseert tijdens het Creativity World Forum een Innovatiebeurs. Meer uitleg vind je op www.creativityworldforum.be. Voor info over de beursstanden kan je terecht bij joke.vanhaeren@innovatiecentrum.be