DSC_5017-300×201

Work@Home neemt Algemene Dienstencentrale in Zonhoven over

Dienstenchequebedrijf Work@Home met hoofdzetel in Hoeselt, heeft in Zonhoven sectorgenoot Algemene Dienstencentrale overgenomen. Hierbij horen eveneens de vestigingen in Sint-Joris-Winge en Vroenhoven (Riemst). De 146 personeelsleden verhuizen mee naar Work@Home, dat hiermee het personeelsbestand ziet aangroeien tot 1400 werknemers.

Work@Home staat in de sector bekend door autonome groei te combineren met acquisities. Het bedrijf van Luc Jeurissen (rechts op foto), Roger Verjans (links op foto) en Erik Thijs heeft met de overname van Algemene Dienstencentrale nu 15 vestigingen in Limburg, 4 in Vlaams-Brabant en 7 in de provincie Antwerpen. Daarmee is Work@Home marktleider in Limburg en behoort het tot de top vijf van de autonome dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Als activiteiten worden vooral poets- en strijkdiensten uitgevoerd.

Work@Home verwacht ook in 2013 nog verder te groeien. "Voor 2013 stellen we een omzet voorop die boven de 25 miljoen zal uitgroeien," zo herhaalt Luc Jeurissen de ambitie die hij hier al eerder uitte. "Vooral in Antwerpen zien we nog potentieel, maar ook alle andere opportuniteiten zullen zeker overwogen worden."

De onderneming heeft met Interim@Work ook een zusterbedrijf in de uitzendsector. Daardoor stelt de groep in totaal zo'n 1500 mensen tewerk.