yontec-manet-jonckers

Yontec, C&G en Cegeka uitgeroepen tot grootste groeiers

Op de uitreiking van de jaarlijkse Trends Gazellen werden in 3 categorieën de grootste groeiers van Limburg bekroond. Het gaat om een combinatie van 3 parameters: stijging in personeel, omzet en cashflow over een periode van de laatste 5 jaar. Objectiviteit troef dus. And here are the results....

- Bij de kleintjes gaat de prijs naar metaalverwerkingsbedrijf C&G uit Ham. Andere bekroonde groeiers uit de top 5 zijn Fitness Trading (Hasselt), Verpakkingen Hardy (Lanaken), Traflux (Houthalen-Helchteren) en Eurosped (Sint-Truiden).

- Bij de middelgrote bedrijven voert Yontec autoritair de lijst aan. De firma in technisch onderhoud van Davy Jonckers en Peter Manet haalt het voor Haex Bouwonderneming (Oudsbergen), Michael Kors (Maasmechelen), Alders Bulk Logistics (Overpelt) en AVL Woningbouw (Beringen).

- Bij de groten wordt de lijst aangevoerd door Punch Powertrain, gevolgd door Mobis Parts, Cegeka en 2 bedrijven van Roland Duchâtelet: Melexis en Callexell. Omdat het aandeelhoudersschap Belgisch moet zijn, gaat Cegeka -net als in 2014- met de prijs aan de haal.

De hele lijst staat deze week in Trends.