yontec-manet-jonckers

Yontec verkozen tot KMO Laureaat van provincie Limburg

Het bedrijf Yontec uit Hasselt, dat op projectbasis onderhoudswerken uitvoert aan machines van industriële klanten, is donderdagavond bekroond tot KMO Laureaat Limburg 2016-2017. Het snelgroeiende bedrijf van ondernemer Davy Jonckers en vennoot Peter Manet, volgt Impermo uit Sint-Truiden op.

yontec-manet-jonckersDe KMO Laureaat is een initiatief van Unizo. Om de 2 jaar wordt eerst een provinciale KMO verkozen die zich onderscheidt in diverse domeinen van de bedrijfsvoering, waaronder ondernemingszin, personeelsbeleid, financieel beleid, innovatie en marketing & communicatie. De provinciale winnaars nemen het nadien tegen elkaar op in de Vlaamse finale.

Yontec is één van de snelst groeiende ondernemingen in de provincie. Het bedrijf dat werd opgericht door Davy Jonckers, voert technisch onderhoud uit bij industriële bedrijven in heel het land. Er werken momenteel 145 technici. Daarbij ook 27 voormalige werknemers van Ford Genk. "Een bewuste keuze", aldus Davy Jonckers, die enorm blij is met de overwinning.

"Dit is een bekroning op ons werk. Ik ben vooral heel blij voor ons team, dat er elke dag voor 200% voor gaat. Iedereen trekt bij Yontec aan hetzelfde zeel: de technici, regiomanagers, backoffice-medewerkers en de bedrijfsleiders," zegt hij.

Yontec haalde het donderdagavond in de Limburgse finale van Adsolut, een softwareleverancier uit Diepenbeek en van Vandereyt Houtskeletbouw uit Zonhoven.