YONTEC-06 kopie

Yontec vist collega aan boord

Het Limburgse bedrijf Yontec, gespecialiseerd in industrieel onderhoud, heeft in Oost-Vlaanderen de firma B-Source overgenomen. Daarmee overstijgt CEO en oprichter Davy Jonckers nu het aantal van 200 medewerkers, goed voor een omzet van 22 miljoen euro.

B-Source is een specialist in technische capaciteitsinvulling voor de industrie en heeft zijn hoofdkantoor in Aalst. Er werken 40 techniekers. Zowel geografisch als qua expertise vormt dit team een mooie aanvulling op het aanbod van Yontec.

"Deze overname is een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om de fijnste en grootste speler te worden in technische capaciteitsinvulling en 24/7 stand-by services," aldus Davy Jonckers, CEO van Yontec, die samen met de andere bestuurders Peter Manet en Indufin, de deal gerealiseerd heeft. "Met het team van B-Source aan boord, verhogen we niet alleen onze capaciteit en technische expertise, maar versterken we ook onze visie om elke dag de lat hoger te leggen voor onze klanten."

De dienstverlening van Yontec wordt nu ondersteund door de regionale kantoren in Hasselt, Leuven, Herentals en Aalst, waardoor de geografische spreiding wordt verdergezet. “Deze regionale aanwezigheid is van groot belang om dicht bij onze klanten te zijn en onze diensten zo snel en efficiënt mogelijk aan te bieden,” legt Jonckers uit. “De uitbreiding naar Aalst vergroot niet alleen ons geografische bereik maar versterkt ook ons vermogen om op nationaal niveau te opereren terwijl we lokaal ingebedde service bieden.”

De integratie in het Yontec-team zal geleidelijk gebeuren, zodat de flexibiliteit om in te spelen op marktevoluties en de hoge eisen naar veiligheid en kwaliteit, bewaakt blijven.