Nieuws Limburg Youston in Barcelona aan de haal met wereldbeker

Youston in Barcelona aan de haal met wereldbeker

Youston in Barcelona aan de haal met wereldbeker

Het Hasseltse bedrijf voor de digitale archivering van documenten Youston, heeft in Barcelona de jaarlijkse Fujitsu Imaging Channel Award ontvangen in de categorie ‘overheidsprojecten’. Deze prijs geldt als de voornaamste in de sector, en daar is CEO Pieter Vansynghel uiteraard erg trots op. “Dat we op deze Imaging Channel Conference zo’n internationale erkenning krijgen is heel belangrijk voor Youston als digitalisatiebedrijf,” aldus een fiere CEO, Pieter Vansynghel (midden op foto). “Het betekent een grote boost voor onze bekendheid in de document-imaging.”

Het winnende project voerde Youston uit voor de FOD Mobiliteit, waarbij maar liefst 5 miljoen documenten van de autokeuringen werden ingescand, beveiligd en ter beschikking gesteld voor raadpleging. “Voor de opdrachtgevende overheid waren eenvoud, accuraatheid en kostprijs van de voorgestelde oplossing de doorslaggevende redenen om voor Youston te kiezen,” aldus Pieter Vansynghel. “Dat naast onze klanten ook de sector dit waardeert, is een geweldige ruggensteun voor het hele team. Het motiveert ons om verder te gaan op de ingeslagen weg.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

As, Dilsen-Stokkem
As

Maaslandia breidt zoekgebied uit

Na Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken rekruteert ondernemersclub Maaslandia nu ook bedrijven uit As, Kinrooi en Maaseik. Zo treden Ludo Geurden… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.