Nieuws Limburg Youston mag alle documenten van KBC archiveren

Youston mag alle documenten van KBC archiveren

Youston mag alle documenten van KBC archiveren

Youston, het bedrijf uit Genk dat documenten digitaliseert en archiveert, heeft een erg belangrijk order binnengehaald. De onderneming van Pieter Vansynghel heeft een overeenkomst gesloten met KBC België om alle papieren documenten van de bank op te slaan en waar nodig te digitaliseren.

KBC heeft heel wat wettelijke verplichtingen naar het archiveren van belangrijke documenten. De fysieke opslag van het papierwerk, goed voor zo’n 20 kilometer aan dozen, is toevertrouwd aan Youston. Als er uit dit archief een dossier nodig is, zal het Genkse bedrijf de informatie zoeken en digitaliseren. Youston kwam na een marktvergelijking als beste uit bus. “Hun combinatie van fysieke opslag en gerichte digitalisering levert een kostenefficiënte oplossing voor onze interne processen”, zegt Geert Cromphout, directeur Facilitair Beheer, Logistiek en Preventie bij KBC.

En ook Youston is uiteraard fier. ““Dat KBC voor ons kiest is een duidelijke waardering voor het hele Youston-team”, zegt CEO Pieter Vansynghel. “Ik wil het totale team van 45 mensen dan ook uitdrukkelijk danken voor de dagelijkse inzet en de gedrevenheid waarmee zij Youston mee doen groeien naar de absolute top in onze nichemarkt.”

De onderneming heeft een digitalisatiecapaciteit tot 410.000 pagina’s per dag en een totale archiefcapaciteit van meer dan 1500 kilometer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.