Nieuws Limburg YP Eurofix viert twintigste verjaardag en bedankt zijn klanten

YP Eurofix viert twintigste verjaardag en bedankt zijn klanten

YP Eurofix viert twintigste verjaardag en bedankt zijn klanten

Als schrijnwerker van opleiding was Patrick Roex sinds zijn 16e aan de slag met hout en leerde hij de kneepjes van het vak in verschillende ateliers. Maar Patrick wou meer doen met zijn talent en startte al snel een eigen bedrijf. YP Eurofix werd geboren en viert ondertussen zijn 20e verjaardag. Samen met zijn vrouw, Gertie Bijnens, kijkt Patrick trots over de schouder maar ook naar de toekomst. “De passie en liefde voor het vak en onze klanten is nog altijd groot genoeg om door te gaan.”

Patrick en Gertie beseffen allebei dat het dankzij hun klanten is dat zij vandaag vol trots mogen terugkijken op de afgelopen twintig jaar. Wat ooit begon als een éénmanszaak met een klein atelier aan de woning, is vandaag uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een dertigtal medewerkers. Gertie blijft nog steeds het eerste aanspreekpunt voor de klanten en merkt dat ze dit ook appreciëren. “En daar doen we het voor. Onze klanten zijn onze belangrijkste ambassadeurs”, lacht Gertie.

Productieproces van A tot Z

YP Eurofix is gespecialiseerd in alle soorten maatwerk. Zowel keukens, badkamers, woonkamers, dressings en bureaus behoren tot de mogelijkheden. Dankzij een eigen lakkerij kunnen Gertie en Patrick het hele productieproces in huis regelen waardoor ze kunnen toekijken op de kwaliteit. “In onze toonzaal worden klanten ondergedompeld in een bad van materialen en mogelijkheden. Alles kan hier op maat en smaak gerealiseerd worden”, vertelt Patrick. “We nemen onze klanten ook altijd mee naar ons atelier. Dan kunnen ze met eigen ogen zien hoe alles gemaakt wordt. Bovendien geeft hen dat ook vertrouwen dat wij altijd voor topkwaliteit gaan”, vult Gertie aan.

Die ingeslagen weg wilt het koppel ook de komende jaren blijven bewandelen. “Wij blijven doorgaan zolang de liefde voor het vak er is”, klinkt het bij het koppel. “Het allerbelangrijkste is dat wij dat persoonlijk contact met onze klanten kunnen behouden.”

Om hun twintigste verjaardag gepast te vieren, proberen Gertie en Patrick in het najaar toch een event te organiseren. “We willen de verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarvoor is hij veel te bijzonder.”

YP Eurofix is gespecialiseerd hout en maatwerk. Dankzij een eigen schrijnwerkerij en lakkerij kan het hele productieproces in huis geregeld worden waardoor topkwaliteit verzekerd wordt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Jos J. 2021-06-25 22:56:46

Nog heel veel succes de komende 20 jaar. Jullie hebben al bewezen dat het kan.

Danny G. 2021-06-24 08:40:26

Van harte gefeliciteerd met jullie mooi bedrijf.

Onderneming

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.