Yves Bas palmt Dubai in met hippe brasserie

Horeca-ondernemer Yves Bas, hier vooral gekend van brasserie Oud Corthessem in Kortessem, heeft een gloednieuwe zaak geopend in Dubai. Als Director Food & Beverage van de Jumeirah Beach Residence (Sheraton) heeft hij er de prachtige sportbar Black Goose ingericht. Specialiteiten op de kaart? Belgische kost en bieren!

Bas vertoeft al een tijdje in Dubai, waar hij zijn ruime horeca-ervaring inzet voor het bedenken van vernieuwende, universele concepten. Dat deed hij aanvankelijk voor het Hasseltse interieurbureau Creneau, dat een belangrijke vestiging heeft in Dubai. De nieuwste creatie is de Black Goose Sports Bar, en dit in opdracht van zijn huidige werkgever: het Sheraton JBR-resort. Het is een hippe locatie geworden, die door de keuze voor warme materialen, veel gezelligheid uitstraalt. Bezoekers kunnen er live sportwedstrijden bekijken en intussen genieten van een internationale kaart. Belgische bieren zijn prominent aanwezig.

De Black Goose is gelegen op het gelijkvloers van het hotel. Er is ook een ruim terras aan verbonden dat een mooi uitzicht biedt over Ain Dubai en Bluewaters Dubai. Met live entertainment, tot slot, wil Yves Bas van de nieuwe zaak een echte hotspot maken.