Nieuws Limburg Zaakvoerders Offitel investeren in wellness

Zaakvoerders Offitel investeren in wellness

Zaakvoerders Offitel investeren in wellness

Essenzi is de naam van een nagelnieuw sauna- en wellnesscomplex dat zopas in Genk de deuren heeft geopend. Initiatiefnemers van het project zijn Bart Jansen en Luc Vannitsen, zaakvoerders van het telesecretariaat Offitel in Genk. Ze hebben ruim 1,2 miljoen euro geïnvesteerd in Essenzi. “Het idee is gegroeid omdat we een blinde vlek op de kaart zagen voor een 5-sterren privé-sauna,” aldus de vennoten van Offitel. “Met dit concept, bestaande uit 2 aparte units met alle voorzieningen, mikken we op de hardwerkende mensen en tweeverdieners die op zoek zijn naar quality time en de hoogste kwaliteit.”

De units zijn bestemd voor 2 tot 8 personen, die gedurende 3 uur kunnen gebruik maken van een sauna, infrarood sauna, Turks stoombad, jacuzzi, verwarmd buitenzwembad (in eentje, de andere heeft een buiten-jacuzzi), belevingsdouche, relaxruimte met open haard, minibar en omkleedruimte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.