Nieuws Limburg Zes spadesteken voor kmo-units van Gijbels

Zes spadesteken voor kmo-units van Gijbels

Zes spadesteken voor kmo-units van Gijbels

Futurn, een ontwikkelingsmaatschappij waarin Gijbels Group participeert, heeft het startschot gegeven voor de bouw van 11.000 m² kmo-gebouwen. Daarvoor zal de vroegere site van Profiel Service in Maasmechelen worden herontwikkeld tot een bedrijvenpark. Naar verwachting zullen een 40-tal bedrijven zich op deze site kunnen vestigen, in totaal goed voor 150 tot 200 jobs.

Bouwheer Futurn komt met deze eigen investering van 10 miljoen euro tegemoet aan het probleem dat startende of kleine kmo’s moeilijk aan pasklare accommodatie geraken. Oppervlaktes tussen 200 en 500m² blijken niet eenvoudig te vinden, zo bevestigt een onderzoek van Unizo-Limburg. De Opglabbeekse aannemer Mathieu Gijbels voert de werken momenteel uit. De eerste spadesteek werd donderdag gegeven in aanwezigheid van Maasmechelse hoogwaardigheidsbekleders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.